Värmepumpar i Sundsvall

Bergvärme/jordvärmepumpar, luft/vattenpumpar, luft/luftpumpar

värmepumpar sundsvall

En värmepump för jämnt och skönt inomhusklimat 24/7/365

Högstedt Rör & Bygg i Sundsvall AB erbjuder totalentreprenad när det gäller installation av värmepump.

Tycker ni att det är svårt att veta vilken värmepump som är bäst så kan vi ge råd och guida er till rätt värmepump som vi sedan installerar!


Vi är återförsäljare för Daikin och rekommenderar deras värmepumpar som är av högsta kvalitet på alla plan. 


En värmepump ger ett skönt inomhusklimat sommar som vinter. Vi levererar helheten inom värme och ventilation samt varmvatten med fokus på optimalt inomhusklimat, energieffektivitet, kostnadseffektivt, miljö- och användarvänlighet med smarta lösningar. 

daikin logo ROT-avdraget

Maximal komfort
Anpassa inomhusklimatet efter din livsstil.

Hög kvalitet
Koppla av och njut av våra tillförlitliga lösningar.

Energieffetkivitet
Tack vare våra energieffektiva lösningar kan du sänka dina energikostnader avservärt.

Daikin värmepumpar

Smart styrning
Styr din klimatanläggning med ett enkelt handgrepp oavsett var du befinner dig. Läs mer

Daikin daikin

Daikin lanserar nya effektiva luftvärmepumpar

Från villor och fritidshus till stora kontor
Äger du en bostad, butik eller driver du ett hotell? Oavsett dina behov har Daikin lösningarna för värme och kyla. 

Bergvärme / jord värmepumpar

Bergvärmepumpar passar perfekt för nya hus eller när du vill byta hela ditt värmesystem

Hur fungerar en bergvärmepump?
En bergvärmepump värmer upp din bostad genom att utnyttja värmeenergi från solen som finns lagrad i berggrunden. Ett hål borras i berget och en värmeupptagare som är fylld med vätska placeras i hålet. Denna vätska värms upp av den lagrade solenergin och pumpas sedan till bergvärmepumpen. Denna utvinner sedan värmen innan vätskan återförs till borrhålet för att åter värmas upp. 


Hur djupt behöver man borra?
Ju högre värmebehov ett hus har, desto djupare borrhål behövs det. Värmebehovet styrs av husets storlek, hur många som bor i huset ochvar det ligger. Hur djupt man behöver borra beror även på hur långt under markytan som berget befinner sig.

Daikin Altherma 3 GEO är specialtillverkad för den svenska marknaden utifrån svensk kravställning. Som global världsledare inom värme och kyla hade vi förmånen att få vända och vrida på tekniken ur alla tänkbara vinklar. Till hjälp hade vi förmånen att få vända och vrida på tekniken ur alla tänkbara vinklar. Till hjälp hade vi bland annat innovationskraften från cirka 1350 ingenjörer på våra utvecklingsavdelningar i Japan och Europe. Läs mer

Offertförfrågan

Luft/vatten värmepumpar

Minska värmekostnaden med upp till 70%

Med en luft/vattenvärmepump från Daikin kan du minska dina uppvärmningskostnader med upp till 70 %. De producerar värme, varmvattenoch kyla och är perfekta för dig som har en el- eller oljepanna och vill byta ut ditt nuvarande värmesystem. Läs mer

Offertförfrågan

Luft/luft värmepumpar

Sänkta uppvärmningskostnader och miljövänligt

Med en av Daikins luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre. 


Vår nya serie luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika modeller – både väggmodeller och golvmodeller. Med en av våra värmepumpsberedare kan du även värma ditt varmvatten på ett mycket effektivt och billigt sätt. Läs mer

Offertförfrågan