Professionella snickare & golvläggare i Sundsvall

Totalentreprenad & helhetslösningar inom bygg

snickare & golvläggare sundsvall

Skickliga snickare, plattsättare & golvläggare i Sundsvall med fokus på precision och kvalitet. 

Vi erbjuder dig alltifrån planering, konstruktionsritningar samt inköp av material och uppförande av din nybyggnation. Vi har kompetens och lång erfarenhet inom både bygg och VVS och kan hjälpa dig med allt gällande nybyggnation, från grund till tak.

Vi finns på plats genom hela processen och hjälper dig genom att tillhandahålla kompetenta hantverkare och se till att hela byggnadsprocessen går smidigt tillväga och koordinerar de olika momenten som utförs vid ett nybygge.

Vi har hjälpt våra kunder i Sundsvall med omnejd med nybyggnationer sedan 2007.

Behöver du hjälp med nybyggnation, påbyggnation eller en utbyggnad av erfarna snickare? Då har vi rätt kompetens för att se till att det blir rätt gjort. Vi har lång erfarenhet av exempelvis byte av fasad, nybyggnation av altan samt byte av fönster och dörrar.

Behöver du hjälp med att renovera eller byta ut ditt kök hjälper våra snickare till med alltifrån byten av köksluckor till installation och dragning av rör samt installation och montering av vitvaror.

Ska du bygga till eller bygga ut? Vi hjälper dig med detta och ser till att din tillbyggnad blir rätt gjord och utfört på ett fackmannamässigt sätt. Låt oss bli din golvläggare i Sundsvall.

Vi gräver för tex ventiler i marken, jordvärme och avloppssystem.

ROT-avdraget

Totalentreprenad

Planering, ritning, inköp, leverans & utförande.

Renoveringar

Kök, badrum, tak, altaner etc.

Ut-, till.- & påbyggnader

Altaner, verandor, husutbyggnader etc.

Fönster- & dörrbyten

Inköp och installation.

VVS-tjänster

Badrumsrenovering

Värme